TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

7 RTS dana

izvor:

Događaji koji su u poslednjih mesec dana izbili u prvi plan, kada su mediji u pitanju, jesu dešavanja na TV Avala koji su ponovo otvorili pitanje značaja poznavanja vlasničke strukture medija.

Zbog čega je važno da znamo ko su pravi vlasnici, kakve posledice ima zanemarivanje istine o tome, ko bi i kako trebalo da reaguje da bi se Zakon poštovao - pokušavamo da istražimo u današnjoj emisiji. Sagovornici su: dr Jovanka Matić, iz Instituta društvenih nauka, Dragana Čabarkapa, predsednica Sindikata novinara Srbije, prof. mr Goran Peković, član Saveta RRA i Nikola Vukomanović, predsednik štrajkačkog odbora TV Avala.

U nedelji koja je za nama, u zgradi Politike, upriličena je svečanost povodom uručenja priznanja za "Najomiljenije TV lice i najomiljenije TV emisije". Ko je najbolji, prema mišljenju TV gledalaca i čitalaca časopisa "TV revija", saznaćete u našoj emisiji.

Kada je 1991. godine, prvi put kročio na tlo tadašnje Jugoslavije, prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević izazvao je buru emocija. Kako to izgleda danas, dvadeset godina kasnije - iz naše bogate arhive, u rubrici "Intermeco" - mi i Njegovo kraljevsko visočanstvo...

Gledaoci će saznati šta voli, šta ga nervira i kakvo je miljenje reditelja Gorčina Stojanovića o televiziji i programu.

Predložićemo i nekoliko sadržaja iz programa RTS koje nikako ne bi trebalo propustiti u toku sledeće nedelje.

Ovo je samo deo onoga što očekuje sve koji u nedelju budu kraj malih ekrana.

Urednik emisije jeVerica Bradić.


Izvor RTS.rs

KOMENTARI