TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Bulevar B92

izvor: B92

Bulevar B92

Žanr: Komedija
Trajanje: 100 minuta
Više informacija


Od ponedeljka 30. septembra, svakog radnog dana u 23 časa nateleviziji B92 očekuje vas uzbudljiv, zabavan i kritički osvrt naljude, pojave i događaje oko nas. Bogatstvom sadržaja i dinamičnomkomunikacijom, ova emisija otvara vrata novom televizijskom žanru,u svetu poznatom pod nazivom infotejment.

Voditelji “Bulevara B92” ne plaše se da kažu šta misle. Sa gostima diskutuju o dešavanjima sa domaće i strane javne scene, komentarišu crnu hroniku, provokativne teme, svetski džet set i aktuelne tračeve. I što je najvažnije - o svemu tome oni iznose svoje mišljenje i stav. “Bulevar B92” je emisija koja se ne povinuje autoritetima i ne plaši se da metu gađa pravo u centar.

Ekipa “Bulevara B92” biće kvalitetna i raznovrsna. O novostima iz oblasti kulture i zabave sa stilom će vas izveštavati Nevena Madžarević. Društvene fenomene koji svakodnevno menjaju naš svet istraživaće Mila Manojlović. Ko su zvezde u usponu, a ko zvezde padalice? Katarina Lazarević , Jovana Vukojević i Živojin Krstić će ih pratiti u stopu. Zločine koji uznemiravaju javnost analiziraće Senka Vlatković. Vladimir Đorđević biće zadužen za sportske poslastice, a životne priče koje ostavljaju bez daha za vas će pronalaziti Miša Stojiljković.

Voditelji “Bulevara B92” biće Slavko Beleslin, Nevena Madžarevic i Vladimir Đorđević, a ko će im se u tome pridružiti, saznaćete uskoro…

Urednik emisije je Slavko Beleslin, a reditelj Marko Popović .

Neka vam se dan završi šetnjom “Bulevarom B92”.


Izvor B92.net

KOMENTARI