TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Bulevar u 5 do 5

izvor:


Uspeh emisije ”Bulevar B92” veliki je i neosporiv. Broj vernihgledalaca povećava se svakog dana, a emitovanje jednom dnevno, višenije dovoljna doza za sve one koji isčekuju komenar dana sakarakterom i bez dlake na jeziku.

Baš iz tog razloga, ”Bulevar B92” proširuje porodicu. Za razliku od onog koji se emituje u 23h i koji pravi osvrt na protekli dan, ”Bulevar u 5 do 5”, koji kako mu i samo ime kaže ide u popodnevnom terminu u 5 minuta do 17 časova, biće za nijansiju mekši, sa više životnih tema i manje političkih. Ipak, zaštitni znak ”Bulevara B92” ostaje isti: informisanje publike na uzbudljiv i zabavan način. Ono što povrh toga nudi ”Bulevar u 5 do 5” je više lifestyle tema, aktuelnih priča sa društvenih mreža, više gostiju, sporta, najatraktivnijih tema sa interneta, priloga o zanimljivim ličnostima i heroja naših ulica. Ne možete da budete na svim mestima u isto vreme, ali ima ko može! ”Bulevar u 5 do 5” pokriva čitavu državu i planetu, i donosi najuzbudljivije priče na najzabavniji način.

Voditeljski par su Anđelka Prpić, glumica najpoznatija po svojoj ulozi u seriji ”Žene sa Deditinja” i Miloš Urošević, koji je postao favorit mnogih zbog svoje uspešne emisije ”Galileo”. Ovaj duo donosi nešto novo, laganije, spontano i drugačije. Njihov šarm je neprocenjiv, a u međusobnoj igri komentara i mišljenja, oni stvaraju svoj mikro-univerzum i pozivaju svakoga da se njihovoj avanturi pridruži.

”Bulevar u 5 do 5” pokriva veliki raspon publike, ali ostaje veran sebi, uvek govori istinu i gađa pravo u metu. Uvek oštri, uvek kritički nastrojeni, ali zabavni, neopterećujući i inovativni. U dnevnom terminu, svakako će biti mesta i za dozu ljupkosti i šarma. Svakako, ovo ne treba da brine bilo kog ko uživa da provodi veče uz ”Bulevar B92”. Iako za nijansu različitog sadržaja i pristupa, sa više prostora za opuštene teme i spontanost, ”Bulevar u 5 do 5” nikako neće postati pr magazin, niti ličiti na jutarnji program. Ono zbog čega volite ”Bulevar B92”, ostaje sa nama i u dnevnom terminu.

Sada pratimo svaki korak Bulevarom - i danju i noću!


Izvor B92.net

KOMENTARI