TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

U hodu: Uspeh

izvor: tvrts.rs

U hodu: Uspeh

Žanr: Dokumentarni
Trajanje: 30 minuta
Više informacija

Da li ste ikada razmišljali o ljudima iz prošlosti, koje u današnje vreme nazivamo vanserijskim ljudima, Leonardo da Vinči, Nikola Tesla, Ivo Andrić, Modilijani, Galilej....i da li ste ikada razmišljali kako su živeli i koliko vremena im je trebalo da postignu uspeh u svom radu, u onome u šta su verovali i u šta su ceo svoj život uložili.

Sve ono što ove uspešne ljude iz prošlosti povezuje je upravo ono u čemu mi danas oskudevamo, usresređenost, posvećenost, i bezuslovno verovanje u sebe i u ono što radimo.

Brzina življenja, novac kao primarni ali istovremeno i iskrivljeni pokazatelj uspeha kao i same njegove vrednosti, negativna selekcija, obezvređivanje obrazovanja i njenih institucija, doveli su nas do toga da smo konstantno nezadovoljni poslom koji radimo...izgubili smo najbitniju stvar, a to je pasija, strpljenje i želju da ulažemo u sebe.

Sagovornici: Maja Pelević, dramska spisateljica, Miloš Stanković naučnik i pronalazač, Nikola Radojčić i Nenad Radojčić "Braća burazeri", Vukašin Brajić, muzičar, Siniša Ubović glumac i HYL trener.

Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=OFdNRxbyZIQ

KOMENTARI