TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Dru Piterson: Nedodirljiv (Drew Peterson: Untouchable)

izvor:


Drama / 84 min.
SAD, 2012.


Zasnovan na istinitoj priči, film govori o policajcu Druu Pitersonu, optuženom za smrt treće žene i tajanstveni nestanak četvrte.

Šarmantni čikaški policajac Dru Piterson doslovno je nedodirljiv kad je reč o zavođenju, i ženio se tri puta pre nego što je bacio oko na Stejsi Kejls, ženu dvostruko mlađu od njega. Dok njihova veza cveta, odnos s trećom ženom Ketlin Savio okončava se gorkim razvodom – posle čega je Ketlin pronađena mrtva u praznoj kadi.

Nedugo zatim, Piterson se ženi Stejsi, oni dobijaju svoje prvo dete, ali njegova ljubomora i potreba za nadmoćnošću dovode u pitanje njihov brak. Stejsi iznenada nestaje, ostavljajući mu dvoje zajedničke dece, kao i jedno njegovo. Piterson tvrdi da ga je ostavila zbog drugog muškarca, ali posle njenog nestanka, pojavljuju se nova pitanja o Ketlininoj smrti i njen slučaj se ponovo otvara, privlačeći veliku nacionalnu medijsku pažnju i stavljajući u prvi plan čudne činjenice u pričama o Ketlin i Stejsi. Piterson naizgled uživa u medijskoj pažnji, tvrdeći da je nevin i objavljujući veridbu s još jednom mlađom ženom.

Režija: Mikael Salomon  

Uloge: Rob Lowe, Kaley Cuoco, Catherine Dent


KOMENTARI