TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Kako izgubiti prijatelje i otuđiti se od ljudi (How to Lose Friends & Alienate People)

izvor:




Mladi Sidney Young (S. Pegg) je arogantan britanski novinar magazina Post Modern Review, momak koji svet slave i glamura u isto vreme obožava i prezire. On je pomalo nesiguran i zbunjen mladić koji ismejava zvezde opsednute svojim slikama u medijima, ali koji će se se iznenaditi kada mu moćni urednik Clayton Harding (Džef Bridžis) neočekivano ponudi posao u svom njujorškom listu Sharps.


Odlučan da uspe u okrutnom svetu slavnih kroz koji se upravo probija atraktivna starleta Sophie Maes (Megan Foks), Sidney će prvo naići na nerazumevanje novog šefa Lawrencea Maddoxa (Deni Hjuston) i uticajne holivudske publicistkinje Eleanor Johnson (Džilijen Anderson).

Nakon što rlo brzo od potpunog anonimusa postane zvezda trač-rubrika, Sidney će naposletku doneti nekoliko pogrešnih odluka i napraviti par ishitrenih koraka. Ipak, kada upozna romantičnu koleginicu Alison (Kirsten Danst) koja u njemu vidi više od ambicija, arogancije i nespretnosti, Sidney će postupno početi da se menja.

Uloge:  Simon Pegg, Kirsten Dunst, Megan Fox, Jeff Bridges, Gillian Anderson, Kelan Pannell, Janette Scott, Danny Huston, Miriam Margolyes, Max Minghella, Thandie Newton, Charlotte Devaney, Margo Stilley, Isabella Calthorpe

Scenario:  Peter Straughan, prema istoimenoj knjizi Tobyja Younga


KOMENTARI