TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze (Ice Age 3: Dawn of the dinosaurus)

izvor:

Animirana komedija / 94 min
SAD, 2009



 „Ledeni“ heroji iz bioskopskih hitova „Ledeno doba“ i „Ledeno doba 2: Otopljavanje“ ponovo susa nama u ovoj neverovatnoj avanturi... u 3D. Ovog puta, nalaze seispod leda i otkrivaju svet dinosaurusa.

„Ledeno doba: Dinosaurusidolaze“ ima sve ono što je publika zavolela u prva dva filmai još više smeha, akcije i spektakularnih efekata. Naši junacinastavljaju svoj život, a pridružuje im se još nekoliko novih,nezaboravnih likova.

Novina u ovom filmu je i neverovatan i ogroman podzemni svetnaseljen dinosaurusima. Raskošni svet predstavlja oštri kontrastzaleđenom okruženju prva dva filma serijala i nadilazi beskrajLedenog doba na površini. To je zemlja puna opasnosti, ogromnihstvorenja, biljaka-mesoždera, neustrašive lasice, romantičneSkratove partnerke – poimenu Skrateta – i oblastisa imenima poput Ponor smrti iVisoravni bola. Čak i se i mamut oseća malecnim u ovomogromnom svetu. „Kada se dinosaurusi pojave, Meni mamut više nije„kralj džungle“ kaže legenda komedije Rej Romano, koji jeponovo pozajmio glas ovom najčuvenijem mamutu na svetu.

Reditelj: Karlos Saldana

KOMENTARI