TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Stigmata

izvor: tvprogram.rs

Stigmata

Trajanje: 103 minuta
Uloge: Patriša Arket
Džonatan Prajs
Više informacija




Frenki Pejdž je sasvim obična devojka, ali joj se dešavaju neobjašnjive i zastrašujuće stvari. Toliko zastrašujuće da njen slučaj istražuje sam Vatikan.

Frenki Pejdž (Patriša Arket) je sasvim obična devojka u svojim dvadesetim godinama. Radi kao frizerka, ima dečka. U Bostonu, gde živi, ima na hiljade devojaka kao što je ona. Za razliku od njih, međutim, Frenki se dešavaju neobjašnjive stvari. Pošto je, naime, od majke dobila staru brojanicu, po telu su joj se pojavile stigmate – Hristove rane u obliku dubokih posekotina. Prijatelji misle da je poludela, a doktori veruju da je sama sebe povredila. Posle zastrašujućeg incidenta sa lokalnim sveštenikom koji je slučajno zabeležen kamerom, Vatikan šalje sveštenika i naučnika Endrijua Kirnana (Gejbrijel Birn) da istraži slučaj. Kirnan otkriva da je Frenki posednuta moćnim demonom i shvata da je i sama u opasnosti. Da bi je spasao, moraće da preispita i svoju dušu i postupiti protiv soptvenih uverenja...

Uloge:
Patriša Arket (Frenki Pejdž), Džonatan Prajs (otac Danijel Hausmen), Gejbrijel Birn (otac Endriju Kirnan), Nija Long (Dona Čedvej), Tomas Kopač (otac Durning) i drugi.

Trailer

KOMENTARI