TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Fudbal: Real - Barselona

izvor: sportske.net

Fudbal: Real - Barselona

Žanr: Sport
Trajanje: 90 minuta
Više informacija

Real dočekuje Barselonu u velikom španskom "el klasiku". Sudar najboljeg napadača i najboljeg golmana Primere biće jedna od priča koja će obeležiti sutrašnju utakmicu!

Kristijano Ronaldo deluje kao da može sve, u šampionatu ove sezone ima prosek od 2.1 gola po utakmici, ubedljivo je najbolji strelac i čini se da ga niko neće zaustaviti na putu ka novim rekordima.

Inače, Portugalac koji je propustio poraz u San Sebastijanu je od 30 Realovih golova dao polovinu, ali na drugoj strani će se suočiti sa čovekom koji ne prima golove.

Naime, Barsina mreža je ostala netaknuta u prvih osam mečeva sezone, Klaudio Bravo je nesavladan 720 minuta.

On je već srušio rekord Viktora Valdesa od 686 minuta bez primljenog gola, nišani podvige iz devedesetih španskih golmana, tačnije Abela Resina koji je na golu Atletika ostao nesavladan početkom devedesetih 1275 minuta. Tada je neverovatnu seriju prekinuo sadašnji Barsin trener Luis Enrike.

Ako prođe najteži tekst, Bravo će imati šansu da napadne i taj rekord, ali neće mu biti lako,

On se ne plaši napada Reala, kaže da ga "Bernabeu" motiviše. Međutim, ako imamo u vidu da je ovo drugi najbolji start Reala kada je efikasnost u pitanju u istoriji i da u poslednjih pet mečeva napad "Los Blankosa" postiže pet golova po meču, njegov zadatak je teška misija.

"Očekujem da dam gol, biće ovo specijalna prilika, kao i svaki put protiv Barselone", ne ostavlja sumnju Ronaldo.

Kada pogledate brojke, on je sa Realom nekako više u poslednje četiri godine imao uspeha kao gost, jer je Barselona samo jednom izgubila na "Bernabeu" u poslednjih šest poseta.

U svakom slučaju, najbolji napad protiv najbolje odbrane i sigurno pretendenti na trofeje "Pićići" i "Zamora" Ronaldo i Bravo su još jedna velika priča "El Klasika".

Ko će biti bolji?

Trailer

KOMENTARI