TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Benši (Banshee 2)

izvor: HBO

Benši
(Banshee 2)

Žanr: Kriminalistika
Trajanje: 60 minuta
Više informacija




Udrugoj sezoni odvažne akcione serije kanala Cinemax, Lukas Hud, Keri Houpvel i kancelarija šerifa Benšija suočavaju se s posledicama krvavog sukoba sa Rebitom – dok Lukas postaje meta nove smrtonosne pretnje.

Tvorac „Prave krvi“, Alan Bol, u ovoj uzbudljivoj akcionoj drami prikazuje obrte koji prate Lukasa Huda (Entoni Star), bivšeg osuđenika koji postaje šerif ruralnog amiškog grada, u kom njegova bivša ljubav i partnerka u zločinu (Ivana Milićević) živi pod lažnim imenom, Keri Houpvel.

Druga sezona opisuje događaje koji se dešavaju neposredno po završetku prve sezone, kad je Kerin otac Rebit (Ben Kros), šef mafije, ostavljen da umre posle žestokog obračuna u skladištu. Keri, ranjiva i odvojena od muža i dece, rastrzana je između privrženosti porodici i bliskosti s Lukasom, koji se pre mnogo godina predao vlastima kako bi je spasao.


U drugoj sezoni, Lukas uspeva da izvrda prilikom ispitivanja agenta FBI, Džima Rejsina (Željko Ivanek), dok ima pune ruke posla kao šerif, noseći se sa (između ostalog) ubistvom devojke iz plemena Kinaho, neprekidnom eskalacijom napetosti između amiškog vođe Kaja Proktora (Ulrih Tomsen) i poglavice plemena Kinaho Aleksa Duge Senke (Entoni Ruivivar), i iznenadnim neželjenim posetiocem: beskrupuloznim sinom pravog (mrtvog) Lukasa Huda.

Uloge: Antony Starr, Ivana Milicevic, Ulrich Thomsen, Frankie Faison

Režija: Rus Blackwell





Trailer

KOMENTARI