TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Brusko

izvor: IMDB

Brusko

Žanr: Telenovela
Trajanje: 30
Više informacija




Grčka telenovela govori o romantičnoj zabranjenoj ljubavi i oživljava vanvremensku priču o Romeu i Juliji.

Ahil je mladić sa Kipra koji se zaljubljuje u Melinu, devojku sa Krita. Njih dvoje pronašli su sreću, ali tu ljubav ne odobravaju njihove porodice koje će učiniti sve da ih razdvoje za sva vremena. Ahil i Melina moraće da se izbore i sa kulturnim razlikama svojih sredina.

Zaplet počinje u Atini u jednom baru gde 25-godišnja Melina (Elena Vaitsu) proslavlja devojačko veče pred udaju za Sifisa (Apostolisa Totsikasa) svog dugogodišnjeg mladića sa Krita. U istom baru naći će se i 30-godišnji Ahil, koji se opušta u društvu brata i drugova sa fakulteta. Ahil će ponuditi budućoj mladoj takozvano “Brusko” vino i od tog trenutak njih dvoje će “izgubiti glavu” jedno za drugim. Sledećeg jutra, kada alholol ispari i kada se glave ohlade, Melina će se brže-bolje spakovati, i posramljena pobeći na Krit kako bi nastavila pripreme za venčanje.

Iako je Ahil neće potražiti, jer se neće sećati njenog imena, sudbina će ih ponovo spojiti. Upravo vino “Brusko” biće razlog da se njihove dve porodice sastanu nakon nekoliko godina. Kada se ponovo budu videli, stast između Ahila i Meline će se rasplamsati, tolliko da više neće mariti za fatalne posledice do kojih njihova veza može dovesti.

Serija je snimana na Kritu i Kipru, pa ćte gledaoci putovati i uživati u pejzažima ovih božanstvenih ostrva. Većina scena snimana je na predivnim poljima vinove loze na Kipru, slikovitim ulicama prelepog grada Hanja, u bogataškim kućama  Nikozije i uzbudljivim plažama Krita.

Uloge: Apostilos Totsikas, Eleni Vaitsu, Andreas Geogrius, Evelina Papoulas, Entoni Karistinos

Izvor: http://www.prva.rs

Trailer

KOMENTARI