TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Epizode (Episodes)

izvor: HBO

Epizode
(Episodes)

Žanr: Komedija
Trajanje: 30 minuta
Više informacija

Uspešni britanski bračni par scenarista komedije namamljen je u Holivud da prenese verziju svoje hit TV serije na američko tržište. Ubrzo će shvatiti šta su američki producenti smislili za njihov dragoceni šou...

Uspešni britanski bračni par scenarista komedije namamljen je u Holivud da prenese verziju svoje hit TV serije na američko tržište. Ubrzo će shvatiti šta su američki producenti smislili za njihov dragoceni šou... Od proslavljenog autorskog tima koji stoji iza hit serija „Prijatelji“ i „Lud za tobom“, Dejvida Krejna i Džefrija Klarika. Sa Metom LeBlankom, koji igra urnebesnu verziju samog sebe, Tamsin Grejg i Stivenom Menganom u glavnim ulogama.

Ova urnebesna komedija baca drugačiji pogled na ono što se dešava iza zavesa holivudskog ludila. Više nikada nećete gledati TV na isti način. Šon (Stiven Mengan) i Beverli (Tamsin Grejg) su srećno venčani par Engleza, koji su uspešni autori britanske televizijske hit emisije. Njihov život je savršen. Sve dok ih neverovatno moćni i harizmatični predsednik američke televizijske mreže ne ubedi da se presele u Los Anđeles i tamo naprave rimejk svoje TV serije za američko tržište. On je pun hvale i obećava da u seriji „neće menjati ništa“. Ipak, čim Šon i Beverli stignu u Los Anđeles, stvari će početi da se razotkrivaju. Shvatiće da predsednik mreže nikad nije ni pogledao njihovu seriju. Da stvarni budu još gore, on insistira da njihovog briljatnog glavnog glumca (Ričard Grifits), obrazovanog veterana Šekspirovog glumišta zamene... Metom LeBlankom! Šon i Beverli su zapanjeni. U ulozi mudrog, artikulisanog upravnika elitne srednje škole, mreža želi da vidi Džoija??? Ali ta odluka nije u njihovim rukama. Met postaje član ekipe i Šon i Beverli ubrzo shvataju da se nalaze u zamršenom trouglu koji preti da uništi ne samo njihovu TV seriju, već i njihov brak.

Trailer

KOMENTARI