TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Hotel Grand (Gran Hotel)

izvor: tvrts.rs

Hotel Grand
(Gran Hotel)

Žanr: Drama
Trajanje: 60 minuta
Više informacija

Godine 1905. Hulio Olmedo, mladi skromni čovek dolazi u idilični "Grand" hotel, u blizini grada Kantaloa, da poseti sestru Kristinu, koja je tu zaposlena kao menadžerka. Hulio saznaje da već više od mesec dana niko ne zna ništa o njegovoj sestri, od kada je otpuštena posle navodne krađe koja se desila u hotelskom kompleksu.

Hulio odlučuje da ostane i istraži slučaj nestanka. Upoznaje se sa osobljem hotela i zaljubljuje se u Alisiju, ćerku Dona Tereze, vlasnice hotela. Alisija, kao i sin čuvara hotela Andres pomažu mu da otkrije šta se desilo sa njegovom sestrom. Hulio i Alisija su veoma zaljubljeni jedno u drugo, ali je njihova ljubav nemoguća zbog klasnih razlika. Zajedno otkrivaju strogo čuvane tajne unutar "Grand" hotela, u kojem ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda i gde niko nije pošteđen opasnosti i sumnje...

Nagrađivana španska serija je zabeležila veliku gledanost u Francuskoj, Rusiji, Velikoj Britaniji, Turskoj, Litvaniji, Slovačkoj, Estoniji, Venecueli, Nemačkoj i Slovačkoj.

Trailer

KOMENTARI