TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Kamelot (Camelot)

izvor:


Snažna epska priča o tome šta znači biti čovek, vladar, kralj...Da li su snažnije porodične veze ili žeđ za vlašću?

Priča o Kamelotu, Merlinu i kralju Arturu sa potpuno nove tačke gledišta. Serija ”Kamelot” nudi duboku dramu koja govori o odrastanju, porodici, izdaji i iznad svega, ljubavi. Fantastičnu glumačku ekipu čine vrhunski holivudski glumci, među kojima je Džosef Fajns u ulozi Merlina, koga je publika zavolela posle filmova kao što su ”Zaljubljeni Šekspir” i ”Elizabeta”; mladi Džejmi Kambel Bauer, koji je zapažene uloge imao u najpoznatijim sagama svih vremena, uključujući ”Harija Potera”, ”Sumrak” i ”Instrumenti smrti”; a u glavnoj ženskoj ulozi našla se prelepa Eva Grin, Bondova devojka i muza čuvenog reditelja Bernarda Bertolučija.

Nakon neočekivane smrti kralja Utera, preti bezvlašće. Da bi sprečio mračnu budućnost, čarobnjak Merlin kruniše mladog, neobuzdanog i nezrelog Artura, skrivenog Uterovog sina. Međutim, Arturova ambiciozna i hladnokrvna sestra Morgan želi vlast za sebe. Ona je spremna da se bori za presto do samog kraja i neverovatnih granica, čak prizivajući i natprirodne sile na svoju stranu…

Serija ”Kamelot” snimljena je u Starz produkciji, koja nam je donela i slavnog ”Spartaka”, koji se emitovao na televiziji B92 i bio vrlo popularan u našoj zemlji.



Camelot, 2011.

Žanr: fantazija

Uloge: Džosef Fajns, Džejmi Kambel Bouer, Tamsin Egerton, Eva Grin Autor: Kris Čibnal, Majkl Hirst


KOMENTARI