TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Nakuša (Laagi Tujhse Lagan)

izvor:


U svakom gradu postoje kvartovi pred kojima ljudi najradije zatvaraju oči. U takvom kvartu u Bombaju živi prelepa devojka Nakuša čije ime znači ''neželjena''. Žene iz tog predgrađa rade uglavnom kao služavke. Nakušino lepo lice je za nju samo pretnja i prokletstvo.
Zato njena majka da bi je sačuvala od nasrtljivaca svakodnevno boji njeno lice da bi postalo ružno kako se niko ne bi zagledao u nju.

Ovo je ipak ljubavna priča između moćnog gangstera Duta i Nakuše,lepotice koja u okrutnom svetu mora da krije svoje lice i osvaja samo dobrotom i dušom. Bežeći od lokalnog policajca Malmala koji na silu hoće da je oženi, Nakuša i njena porodica nailaze na Dutu, koji ih spašava, ali u obračunu biva ranjen. U bolnici Nakuša daje krv i spašava Dutu od sigurne smrti.

U znak zahvalnosti Duta ih prima da žive u njegovoj porodici i rade kao sluge. Iako sluškinja, Nakuša ima poseban status, ona savetuje i pomaže Duti i ohrabruje ga da prestane da pije. Zaplet počinje kada Dutina majka, želeći da vidi sina oženjenog i sredjenog, nalazi devojku Supriyu i ubedjuje sina da je uzme za ženu. Duta priznaje Nakuši da je ranije bio zaljubljen u jednu devojku, ali da ga je ona prevarila i da je zbog tog razočarenja od skromnog mehaničara postao lokalni gangster. Sada se plaši da se ponovo ne razočara, pa zato izbegava da se zbliži sa Supriyom.



Iako svesna da se i sama zaljubila u Dutu, Nakuša ga ohrabruje da pruži životu još jednu priliku i prihvati Supriy. Medjutim ona voli drugog i planira bekstvo sa njim. Pomaže im Kala, ali pravi plan da optuži Nakušu da im je ona saučesnik . Na dan venčanja Dute i Supriye, otkriva se plan, i Nakušu optužuju da je to bio njen plan da bi pokvarila venčanje, pošto voli Dutu. Besan i razočaran, Duta odlučuje da kazni Nakušu tako što će se oženiti njom i napraviti joj pakao od života.

Njena ljubav, blagost i požrtvovanost čine da joj Duta oprosti.Na dan venčanja Duta otkriva da je Nakuša ustvari prava lepotica, a da je sve vreme skrivala svoje lepo lice, kako ne bi bila predmet požude loših muškaraca. Njihovoj sreći nije bilo kraja kada su dobili dete.

Uloge:  Mahii Vij, Mishal Raheja i Vinay Rohrra


Izvor: http://www.rtvpink.com

KOMENTARI