TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Novi stari slučajevi (New Tricks)

izvor:




Inspektorka Sandra Pulman se vratila da vodi tim penzionisanih detektiva, Džeka Halforda, Brajana Lejna i Gerija Stendinga, koji ne rade uvek po pravilima, ali uvek ostvare rezultate.

U ovoj seriji tim se bori protiv dilera, vozača pobeglih s mesta nesreće i suočavaju se sa pravim fosilima dok istražuju smrt paleontologa. Svojom uobičajenom mešavinom izvanrednih likova, intrigantnih priča i oštrih dijaloga, serija „Novi stari slučajevi" uvek zaokupi pažnju gledalaca.

U osmoj sezoni tim analizira psiholog koji sprovodi studiju o starijim muškarcima na radnom mestu - mogu li momci da budu pioniri u kancelarijskom timskom radu? Takođe su uvučeni u svet rupa u zakonu o imigraciji i albanskih bandi nakon što istraže raspeće i umešaju se u mutna silovanja i švercovanje dijamanata u istočnom Londonu.

U svojim privatnim životima tim se suočava sa još problema kad se pojavi Sandrina majka i izazove beskrajne napete razgovore. Još je komplikovanije pojavljivanje Sandrine stare ljubavi, narednika Džejmsa Larsona. Pored mnogih nedovršenih poslova, hoće li dozvoliti da njeno srce upravlja glavom u ovom slučaju?

Brajan postaje ubeđen da Ester ima ljubavnika kad ona postane zainteresovana za internet, a zavodnik Džeri je nov čovek pošto je išao na časove kuvanja kod atraktivne francuske učiteljice, što dovodi do iznenadnog sastanka.

Uloge: Džejms Bolam, Denis Voterman, Alun Armstrong, Amanda Redman


KOMENTARI