TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Odbačena

izvor:



Dirljiva priča o dve drugarice čije će prijateljstvo biti na ozbiljnom testu.

Tapasja i Ića potiču iz sasvim različitih društvenih slojeva. Tapasja (Tapu) je ćerka bogatih aristokrata Divje i Jogi Takura. Iako rođena u raskoši, Tapu je skromna, poslušna i dobra. Iška je iz siromašne kuće. Rano je ostala bez oca i raste uz majku Damini, koja radi kao kućna pomoćnica kako bi svom detetu obezbedila iole normalan život.

Kada Jogi Takur otkrije da je nenamerno kriv za smrt Ićinog oca, počinje da ga izjeda krivica. Kako bi umirio savest i ispravio grešku, odlučuje da Iću odgaja kao rođenu kćerku. Međutim, i pored prijateljstva koje su devojčice razvile, ljubomora je neminovna, pogotovo kad Iška sve osvoji svojom jednostavnom prirodom i dobrim srcem. Sumitra Devi, tetka Tapasjine majke, odbija da prihvati Iću i Damini, i polako okreće Tapasji protiv njih.

Prvi veći problem nastaje kad se u njihovom životu pojavi zgodni i bogati Vir Sing Bundela. Jogi Takur želi da Tapasju uda za njega, ali ne zna da je ona zaljubljena u Sindata (Sid). Tapasji se poverava Ići i moli je da se ona uda za Vira, što drugarica prihvata. Vir vremenom istinski zavoli Iću, a Tapu razjeda ljubomora kad je vidi srećnu.

Izvor: http://www.prva.rs


KOMENTARI