TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Preživeti Džeka (Surviving Jack)

izvor:




Džek Danlevi je bivši vojni onkolog koji je na posao odlazio rano, vraćao se kasno i retko viđao svoju porodicu. Pošto se njegova žena Džoana vraća studiranju prava, Džek prvi put u životu postaje roditelj s punim radnim vremenom.


Otac zna najbolje... Dobro, na neki način... U ovoj komediji muškarac postaje otac, a njegov sin muškarac. Sve to dešava se 1990-ih, kad niste mogli da izguglate reč punoletstvo. Kristofer Meloni glumi Džeka Danlevija, bivšeg vojnog onkologa, koji je na posao odlazio rano, vraćao se kasno i retko viđao svoju porodicu. Pošto se njegova žena Džoana vraća studiranju prava, Džek prvi put u životu postaje roditelj s punim radnim vremenom. Ima 15-godišnjeg sina Frenkija koji se tek upisao u srednju školu i nije sasvim siguran u sebe, pa Džek mora da ga uvede u svet odraslih – ali nipošto na lak način.

Još veća nepoznanica za Džeka je njegova prelepa i prepametna 17-godišnja ćerka Rejčel – čiji um on, niti bilo ko drugi, ne razume. Pored svoje dece, Džek mora da pazi i na Frenkijeve najbolje prijatelje, Džordža i Majkija. Vreme će pokazati da li će Džekovo neobično roditeljstvo držati decu podalje od nezgode, ali zar to može biti teško za nekoga ko je nekad brinuo o pacijentima obolelim od raka? Džek to može... Zar ne?

Uloge: Christopher Meloni, Rachael Harris, Connor Buckley


KOMENTARI