TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Šest stopa pod zemljom (Six feet under)

izvor:



Od dobitinika Oskara za scenario filma Američka lepota, Alana Bola, stiže serija Šest stopa pod zemljom, mračno komični prikaz života iz perspektive disfunkcionalne porodice koja poseduje i vodi pogrebnu firmu u Kaliforniji.


Iako preminuli Natanijel Fišer,glava porodice, nastavlja da živi u srcima i vizijama svoje porodice, mnogo toga se promenilo u kući Fišerovih i u firmi Fišer i Dijaz. Najstariji sin Nejt razrešio je misteriju Lisine smrti i sada može da nastavi da živi svoj život kao Majin otac, ali i verenik Brende koja je bila uz njega dok je bio u žalosti zbog smrti svoje supruge. Za Brendu se pronalaženje emotivne stabilnosti pokazalo kao svojevrstni izazov, a Nejtovo ponovno prisustvo u njenom životu, zajedno sa Majom, daje svemu osećaj normalnosti.

Deklarisani gej sin, Dejvid, i bivši policajac Kit Čarls obnovili su vezu i sada razmišljaju da usvoje decu. Majka Rut mora da brine o svom novom mužu, Džordžu, koji je mentalno bolestan. U međuvremenu, ćerka Kler je možda pronašla pravu sreću sa Brendinim bratom, Bilijem. Dugogodišnji pogrebnik i suvlasnik firme Fišer i Dijaz, Federiko, okusiće život neženje pošto mu posle počinjene preljube njegova žena, Vanesa, zatraži razvod.

Izvor: ww.hbo.rs


KOMENTARI