TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Ukradena ljubav

izvor:


Novi delikates iz meksičke kuhinje! Telenovela koja će vas ostaviti bez daha!

Monserat je mlada i lepa bogatašica, koja je oduvek bila okružena luksuzom. Međutim, dozvoljava da majka Grasijela upravlja njenim životom - to je gospođa koja ni po koju cenu ne želi da izgubi ugled i socijalni status, uprkos tome što je njen suprug Lauro Mendoza na ivici bankrota.

Krijući se od manipulativne majke, Monserat se upušta u ljubavnu vezu sa mornarom Hoseom Luisom i ne pada joj na pamet da se uda za Sebastijana de Ikasu, bogataša kojeg joj je Grasijela namenila. Sa druge strane, Hose Luis je svestan da ga Monseratina porodica nikada neće prihvatiti, jer nema šta da joj ponudi.

Istovremeno, Alehandro, koji radi na obližnjoj hacijendi, saznaje da je njegov otac surovi bogataš Benhamin Almonte, koji umire nekoliko minuta nakon što mu saopšti istinu. Potresen zbog novonastalih okolnosti, Alehandro te noći sreće Monserat, u koju se beznadežno zaljubljuje na prvi pogled.

Monserat raskida veridbu sa Sebastijanom, što izluđuje Grasijelu, koja je u tom braku videla jedini način za spas od bankrotstva. Međutim, ona vrlo brzo počinje da razmišlja o novom kandidatu za zeta, a kada sazna da je Alehandro naslednik pokojnog Don Benhamina, smatra da je savršena prilika za njenu kćerku.

Očajna jer se plaši da bi mogla da ostane na ulici, Grasijela traži finansijsku pomoć od Alehandra. On pristaje da joj pomogne, pod uslovom da mu dopusti da se udvara njenoj kćerki. Proračunata žena istog trenutka prihvata njegov uslov, obećavajući novopečenom bogatašu da Monserat nikada neće saznati za taj dogovor.

Nedugo potom, Grasijela saznaje da je njena kćerka u vezi sa Hoseom Luisom i uz pomoć sina Dimitrija kuje plan da rastavi mlade ljubavnike, kako bi Alehandru oslobodila put do Monseratinog srca. Postiže da se Monserat vrlo brzo razočara u svog voljenog, kada ga policija optuži za zločin koji nije počinio.

Situacija je komplikuje kada Grasijela shvati da Monserat ne želi ništa sa Alehandrom, zbog čega je primorana da joj kaže istinu o finansijskoj situaciji porodice. Iako je svesna da će tako pogaziti sve svoje principe, Monserat pristaje da se uda za Alehandra, ne bi li svoje najmilije spasla gotovo neizbežne propasti. Međutim, Hose Luis je odlučan da se vrati u njen život i ispriča joj istinu o svemu što se dogodilo, ali stiže kasno - njegova draga sada je supruga Alehandra Almontea. Seli se na suprugovo imanje, a brak joj postaje pakao u kome vlada nepoverenje. Ipak, kako vreme odmiče, Monserat shvata da se Alehandro menja.

Za to vreme, bežeći od pravde, Hose Luis se pod tuđim identitetom zapošljava kao predradnik na Alehandrovoj hacijendi. Između dvojice muškaraca odmah se rađa prijateljstvo, jer obojica imaju isti pogled na svet i cene iste vrednosti. Ova situacija uznemirava Monserat, koja se ne usuđuje da suprugu otkrije identitet novog predradnika, jer ne želi da je on ostavi, pošto se u međuvremenu zaljubila u njega.

Monserat, Alehandro i Hose Luis moraće da se suoče sa brojnim preprekama koje im je sudbina namenila, kako bi pokušali da povrate ono što im je u prošlosti život ukrao: ljubav i priliku da budu srećni. Najteže će biti Monserat, koja će morati da donese konačnu odluku i odabere muškarca sa kojim želi da bude, slušajući samo svoje srce...

Glavne uloge tumače Sebastijan Rulji i Andjelik Bojer, koji su već bili partneri  u telenoveli Teresa gde su ostvarili  veliki uspeh.

KOMENTARI