TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Život prema Džimu

izvor:

Džim i Šeril čine savršen američki par iz srednje klase.

Žive u srećnom braku, u kući u predgrađu, sa dve prekrasne, ali preglasne kćerke – Grejsi i Rubi, i sinom Kajlom. Zaista nemaju na šta da se požale – osim na povremenu međusobnu svađu, u kojoj obično nijedno od njih dvoje ne želi da popusti...

Džim je šarmantni i duhoviti muškarac, koji samo žudi za svojom omiljenom foteljom i hladnim pivom. Neprestano izaziva svoju suprugu, na sebi svojstven, šarmantan način, ali je, isto tako, uvek tu kada joj je potrebna podrška. Njegov život bi bio daleko lakši bez Šeriline sestre Dejn i njenog temperamentnog brata Endija - arhitekte koji radi sa Džimom. Kada mu sve dosadi, Džim se povlači u svoju garažu, gde ne nalazi mir i tišinu, već šestočlani bluz bend, spreman da napravi žurku!



Autori serije: Trejsi Njuman i Džonatan Stark

Uloge: Džejms Beluši, Kortni Torn Smit, Lari Džo Kembel

Džim / Džejms Beluši Džim je pomalo grub, ali simpatičan otac iz predgrađa. On je veliki fan bluza, Čikago Bersa, Čikago Kabsa, Čikago Bulsa i Čikago Blekhoksa. Često upada u zapetljane situacije, a njegova lenjost ga tera da pronalazi načine da obavlja stvari sa što manje truda. Ima svoju građevinsku kompaniju po imenu “Graunds Ap”, koju vodi sa šurakom Endijem. Slobodno vreme provodi u garaži sa svojim bluz bendom.

O Džejmsu Belušiju

Porodica Beluši je albanskog porekla. Džejmsov otac Adam emigrirao je u Ameriku sa 16 godina. Kasnije je postao vlasnik restorana. Pojavio se u spotu EmSi Hamera. Ženio se tri puta i ima troje dece. Njegov stariji brat Džon, takođe glumac poznat po ulozi u filmu “Braća Bluz”, premino je u 33 godini.

Šeril / Kortni Torn-Smit

Šeril je lepa i uspešna žena, majka troje dece: Rubi, Grejsi i Kajla, i voljena Džimova supruga. Ona uživa u njihovim šaljivim zadirkivanjima i ceni njegovu strast, iskrenost i postojanu odanost. Iako Šeril uvek traga za savršenstvom i kontrolom u onome što radi, zahvalna je Džimu kad god uspe da izvede njenu razigranu stranu na videlo.

O Kortni Torn-Smit

Najpoznatija je po ulogama u planetarno popularnim serijama “Merlouz Plejs” i “Ali Mekbil”. Udavala se dva puta i ima jednog sina. Objavila je roman “"Outside In", 2007. Godine, za izdavača Brodvej Buks. Napustila je seriju “Ali Mekbil” sa obrazloženjem da je neprestano bila pod pritiskom da mora da bude mršava, te da je smatrala da je time njeno zdravlje ugroženo.

Endi / Ler Džo Kempel Endi je Džimov šurak, koji uglavnom pazi da Džim ne upadne u nevolje sa Šeril. On je Džimov mlađi partner u građevinskoj firmi po imenu “Graunds Ap”. U slobodno vreme svira klavijature u bluz bendu sa Džimom.

O Ler Džou Kempelu

Rođen je 29. novembra 1972. godine. Oženjen je Pegi Kempel, koja radi kao učiteljica, i imaju petoro dece. Završio je Fekultet primenjenih umetnosti, a ima i diplomu pozorišne akademije.

Dejna / Kimberli Vilijams

Dejna je ljupka svastika, koja ima poteškoća sa pronalaženjem momka. Konačno pronalazi gospodina Pravog, koji je lekar. Ime mu je Rajan Gibson. A potom sledi još mnogo zanimljivih događaja.

O Kimberli Vilijams

Jedno vreme se zabavalja sa Pitom Samprasom, čuvenim teniserom. U braku je sa popularnim kantri pevačem Bredom Pejslijem i imaju dvoje dece. Svom prvom sinu dala je srednje ime Haklberi, prema junaku Marka Tvena.


Izvor: http://www.b92.net

KOMENTARI