TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

24 minuta sa Zoranom Kesićem

izvor: b92.net

24 minuta sa Zoranom Kesićem

Trajanje: 24 minuta
Više informacija

Neprikosnoveni kralj humora Zoran Kesić i ekipa Njuz.neta, miljenici TV gledalaca, od 21. septembra vraćaju se na male ekrane. Ekipa koja priprema ovu emisiju nastaviće da otkriva šta se krije ”iza vesti”, a Zoran Kesić da analizira izjave svih koji odlučuju o našim sudbinama i kritikuje sve ono što je neophodno kritikovati.

Emisija 24 minuta u novu sezonu ulazi jača nego ikad! I to nije fraza, stvarno smo vežbali tokom leta, nabacili masu i mnogo smo jači nego ranije. To će nam pomoći da lako iznesemo teške teme, a i gledaoce iz publike koji neće da izađu iz studija pre nego što se fotografišu sa Kesićem. Ranije smo morali da ih molimo i ubeđujemo, ali ta mučna vremena su prošlost, ubuduće ćemo ih jednostavno fizički izneti iz studija.

Kada su u pitanju pojačanja u timu, na kraju smo shvatili da ćemo ekipu ipak najbolje da pojačamo tako što ćemo otpustiti trojicu scenarista. S obzirom na to da je usvojen novi Zakon o radu ekipa emisije 24 minuta bila je prinuđena da se prilagodi novonastaloj situaciji, te je većina scenarista, zajedno sa Kesićem morala da upiše fakultete koje su planirali da završe u toku letnjeg odmora kako bi svojim kvalifikacijama zadržali sigurna radna mesta. Ekipa emisije 24 minuta ovom prilikom poziva sve građane da plaćaju struju kako bi nama scenaristima i voditeljima bilo omogućeno ostvarivanje naših zagarantovanih prava, “

“24 minuta” nova sezona, od 21. septembra svake nedelje na TV B92

Voditelj: Zoran Kesić

Autori: Zoran Kesić, Njuz net

Trailer

KOMENTARI