TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Fantastik šou

izvor: tvprva.rs

Fantastik šou

Trajanje: 120 minuta
Više informacija

Novi projekat Grand produkcije kreiran po ugledu na krasične šou programe kakve je pubika oduvek volela.

Kroz zabavni program vodiće vas dobro poznato tv lice koje se vraća na male ekrane - Nataša Pavlović i novajlija u voditeljskim vodama, glumac Saša Joksimović. Njih dvoje će na šarmantan način povezati različite segmente dinamičnog šoua.

Pored dobre pesme i pevačkih zvezda u čijim nastupima ćete uživati, osmeh će vam izmamiti igrani delovi programa u kojima će velika podrška mladim glumcima biti Nada Blam i Jelica Sretenović.

Tokom emisije upoznaćete Naslednike – mlade pevače koji će pevati pesme starijih kolega zajedno sa njima, naizmenično, i to uživo u studiju. Grand pevači premijerno će izvoditi svoje nove hitove. U delu emisije nazvanom Kabare pevači će pokazati koliko su talentovani za imitaciju, duhovitim transformisanjem u svoje kolege. Na trenutak ćete uploviti i u vremeplov koji će vas podsetiti na hitove iz nekih prošlih vremena.
Ali to nije sve...

Sjajne balerine, impresivna scena, specijalno osvetljenje, efekti i visokokvalitetna produkcija doprinosiće da „Fantastik šou“ uvek bude samo FANTASTIČAN.

Gosti u prvoj emisiji su pored ostalih: Lepa Brena, Danijel Popović, Seka Aleksić, Zorica Brunclik, Šaban Šaulić, Milica Todorović....

KOMENTARI