TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Moja kuhinja, moja pravila

izvor:


Kulinarski šou koji je osvojio svet – ovog proleća na B92!



Kulinarski šou koji je osvojio svet – ovog proleća na B92! B92 ima zadovoljstvo da predstavi sasvim novi, drugačiji, regionalni kuvarski takmičarski šou - ”Moja kuhinja, moja pravila” koji na ovu televiziju stiže u okviru nove prolećne programske šeme. Najbolje učesnike očekuje nagrada od 50.000 eura, što je trenutno najveća nagrada među svim takmičarskim emisijama i TV igrama u Srbiji!

B92 i Emotion oblišli su celu Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu tražeći najbolje kuvare ametere. Borba kuvara iz različitih regiona samo što nije završena, a od 24. februara, samo na B92, imaćete priliku da upoznate učesnike i navijate za svoje favorite.

Osim takmičara koji su vrlo strastveni prema kulinarstvu, tu je i žiri koji čine dvojica izvanrednih, stručnih i profesionalnih kuvara - Njegoš Kaličanin i Filip Ćirić.

Obojica su stekla bogato iskustvo na rukovodećim pozicijama u različitim restoranima širom sveta i u Srbiji. Sada sude našim takmičaskim parovima, kuvarima amaterima, ali ih i uče veštinama koje će im pomoći da svoje kulinarske snove pretvore u stvarnost i preokrenu karijere u željenom pravcu.

Šou je prvi put emitovan u Australiji i već na samom početku oborio je sve rekorde gledanosti - 3,23 miliona gledalaca po epizodi. Time je potukao legendarnu kulinarsku emisiju ’’Master Šef’’ i postao najgledanija emisija o kuvanju i kulinarstvu.

Petnaest parova boriće se za titulu, pripremaće hranu za petoro i pedesetoro ljudi, a svoje kuhinje će pretvoriti u restorane, gde će žiri i kolege takmičare služiti specijalitetima koje pripreme. U toj napetoj i uzbudljivoj borbi biće suza, vike, pregorele hrane, grešaka ali i uzbuđenja i zadovoljstva kada hrana i trud budu ocenjeni visokom ocenom. Takmičarski parovi su vrlo raznovrsni, različitih su starosnih doba, iz različitih regiona; to su prijatelji, supružnici, kumovi, sestre...

Gledaoci će moći da glasaju i navijaju za svoje favorite ili takmičare iz svog regiona.

Ovog proleća poslužite se najukusnijim kulinarskim šouom do sada!

Izvor: http://www.b92.net

KOMENTARI