TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Tvoje lice zvuči poznato (Your face sounds familiar)

izvor:


Spektakularan muzičko-takmičarski šou kakav do sada niste videli! Poznate ličnosti imitiraju popularne domaće i svetske muzičke zvezde, dok njihov nastup ocenjuju žiri, publika i drugi takmičari. U zemljama u kojima se prikazivao format (Your face sounds familiar) postao je apsolutni hit!


Poznate ličnosti imitiraju popularne domaće i svetske muzičke zvezde, a njihov nastup ocenjuju publika, drugi takmičari i žiri u sastavu: Katarina Radivojević, Dragana Mirković, Marija Mihajlović i Ivan Ivanović.



Za razliku od većine programa ovog žanra, nema eliminacije učesnika već se sabiraju poeni iz emisije u emisiju na osnovu kojih se rangiraju od prvog do poslednjeg sve do polufinalne emisije. Šou je humanitarnog karaktera te će tako pobednik novac koji je prikupljen glasovima, dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.

U tehničko-produkcijskom smislu, ovo je veoma zahtevan format koji će gledaoce oduševiti fantastičnim i neverovatnim transformacijama takmičara o kojima će brinuti čitav tim profesionalaca, počev od koreografa, stilista pa sve vrhunskih maskera i šminkera. Šou je osvojio publiku širom sveta, emituje se u Kini, Rusiji, Ukrajini, Italiji, Turskoj, Grčkoj, Estoniji, a ove godine prikazivaće se u SAD, Velikoj Britaniji i Srbiji. Takmiči se 10 poznatih ličnosti, a žiri broji četiri člana.

U KRATKIM CRTAMA:

- Ovo je šou u kojem učestvuju poznati - VIP žiri i VIP takmičari
- Svi takmičari moraju da znaju da pevaju
- Svaki učesnik u svakoj epizodi mora da imitira drugu muzičku zvezdu, nema ponavljanja. Izazov postaje sve veći kada budu pevali na stranom jeziku, imitirali osobu drugog pola ili druge starosne grupe
- Peva se uživo
- Nema eliminacija. Takmičari učestvuju i u narednim epizodama
- Poeni se sabiraju svake nedelje na osnovu kojih se vrši rangiranje takmičara sve do polufinala

Nastup takmičara ocenjuju:
 
1. Žiri
2. Publika
3. Ostali takmičari

Izvor: http://www.prva.rs


KOMENTARI