TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Zlatni krug

izvor:


Vaša najbolja zabava sada može postati zabava svih nas, ali uz uzbudljiv provod nudi vam se i šansa da osvojite novac o kom sanjate. Od 24. februara, svakog radnog dana u 18:00 televizija B92 donosi nešto sasvim novo!

ŠTA JE ZLATNI KRUG?

”Zlatni krug” jedinstvena je TV igra u kojoj se učesnici takmiče u okviru ekipa koje sami biraju. Da bi odneli pobedu, ne morate da znate sve zanimljivosti skrivene u knjigama. Nije neophodno da ste poznavalac ostalih TV igara. Nebitno je da li vam je matematika jača strana, kao ni bilo koja druga nauka. Učestvovanje u ovoj TV igri ne zahteva znanje, već samo spremnost takmičara da se provedete dobro kao nikada do sad!

Da biste se zabavili potrebno je da budete okruženi najdražim ljudima. Možda je to vaša porodica ili prijatelji sa fakulteta. Možda se najluđe zabavljate u društvu vaših komšija. Prijatelji iz kafane često su ti koji prave nezaboravan provod. Vi najbolje znate ko su osobe sa kojima je dobra žurka uvek zagarantovana.

Dva tima od po pet članova takmiče se u igrama koje nalikuju asocijacijama, pantomimama i drugim interaktivnim sadržajima. Zato je bitno da dođete okruženi ljudima koji vas najbolje razumeju, kako bi timski rad podigli na najviši nivo i postali šampion.



KO SU DOMAĆINI TV IGRE?

Voditeljski dvojac čine poznati glumac Boris Milivojević i Sofija Rajović, glumica i jedna od takmičara novog kulinarskog hit šoua ”Moja kuhinja, moja pravila” televizije B92.

Boris Milivojević obeležio je mnoga bitna dela naše kinematografije kao što su „Idi mi, dođi mi“, “Zaboravljeni”, „Munje“, “Lepa sela lepo gore”, “Nebeska udica”, “Crni Gruja”, “Do koske”, “Kad porastem biću kengur”… U 2013. godini bio je jedna od najupečatljivijih ličnosti na televiziji zbog svog učestvovanja u emisiji ”Tvoje lice zvuči poznato” gde je pokazao i svoj izuzetni talenat za imitaciju.

Za sada je prijavljeno preko 300 timova, a broj raste svakog momenta! Još uvek nije kasno! Ako imate ekipu iz snova, sastavite tim od pet članova, odaberite kapitena i prijavite se!

”Zlatni krug” nudi smeh, dinamiku, prikazuje snagu prijateljstva i iznad svega donosi neizmernu zabavu!

Izvor: http://www.b92.net

KOMENTARI