TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

K-1, Borba za titulu prvaka sveta: Nenad Pagonis - Agron

izvor: B92.net

K-1, Borba za titulu prvaka sveta: Nenad Pagonis - Agron

Trajanje: 120 minuta
Više informacija

U četvrtak 18. decembra televizija B92 direktno će prenositi kik-boks spektakl “Soul night of champions”, iz Velike dvorane SPENS-a u Novom Sadu, na kome će nastupiti najbolji kik-bokseri u ovom trenutku. Upražnjene titule prvaka za WAKO PRO disciplina K1 do 81,4 kg i WAKO PRO disciplina lou kik do 88,6 kg, posle povlačenja Ivana Strugara, donose nam dva meča za titulu.

Za titulu prvaka sveta u disciplini lou kik boriće se Nenad Pagonis iz Srbije i Agron Preteni iz Hrvatske. Nenad Pagonis je najuspešniji kik bokser svih vremena u Srbiji. Do sada je bio šest puta prvak sveta i tri puta prvak Evrope, dobitnik desetina prestižnih nagrada kao najuspešniji sportista poslednjih sedam godina u Srbiji. Na 105 mečeva ostvario je 99 pobeda.

U meču za titulu prvaka evrope u disciplini K1 snage će odmeriti apsolutni vladar planete u kategoriji do 81 kg Miljan Vidović iz Srbije i Laslo Sabo iz Mađarske.

U okviru ove večeri gledaoce očekuje spektakl. Uvodna borba biće prvi kik-boks meč nekadašnjeg košarkaša Srbije, i drugog pika na NBA draftu 2003. godine Darka Miličića. Prvi put u karijeri boriće se u kik-boks meču, što će ujedno biti njegov zvanični prelazak u novu disciplinu. Protivnik će mu biti Radovan Radojčin.

Trailer

-

KOMENTARI