TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Najteže poporavke na svetu

izvor:




Treba zameniti turbinu u atomskoj centrali. Kruzeru treba novi motor. Kad velike mašine imaju problema, obično im trebaju velika rešenja. Za ove popravke potrebno je više od parčeta selotejpa.

„Najteže popravke na svetu" vraća nam se u svojoj drugoj sezoni i vodi gledaoce unutar najobeshrabljujućih konstrukcija i popravki na svetu koje možete zamisliti. Svaka jednosatna epizoda prati profesionalnog majstora Šona Rajlija koji ide iza kulisa zajedno sa najboljim mehaničarima i inženjerima na svetu.

Za svaki novi posao, mora da dokaže ekipi da nije mamin dečko. Obično je u pitanju vatreno krštenje i pre nego što završe sa zajeđivanjem, Rajli već koristi svoj inženjerski mišić i pomaže ovim stručnjacima da reše probleme ogromnih razmera dok objašnjava popravke svojim dovitljivim smislom za humor i stabilnim uvidom u zadatak.

Profesionalni monter sa strašću za avanturom, Rajli se ne plaši da obuče zaštitno odelo ili da se zakači za žicu visokog napona kako bi obavio posao. Video je više nego dovoljno opasnih situacija, ali na svakom zadatku mora da dokaže kolegama da zna šta radi. Obično se radi o brzoj inicijaciji, i ubrzo Rajli već radi sa stručnjacima na rešavanju problema ogromnih razmera.

Izvor: http://natgeotv.com

Više o svim epizodama možete pročitati na sajtu netgeot

KOMENTARI