TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Samo večeras

izvor:


Od prvog do poslednjeg kadra svaka reč, svaki gest, svaka nota ireplika – sve je smišljeno, napisano i snimljeno da se vi zabavite.Mada, valja priznati, i učesnici se odlično provode! “Samo večeras”je zabavno-igrani-muzičko-večernji-šou sa poznatim domaćinom,sjajnim glumcima, opasnim muzičarima i fantastičnim gostima.

Uz “Samo večeras” se smejemo vremenu u kome živimo, našem mentalitetu, političkoj situaciji, medijima, aktuelnim dešavanjima... Smejemo se svemu onome što može da bude povod za nezadovoljstvo, jer sve to može da bude i povod za smeh.

Emisija se sastoji od skečeva, muzičkih priloga, gostovanja poznatih ličnosti i studijskog dela sa voditeljem - domaćinom. U svakoj emisiji videćemo parodiju na TV dnevnik, ali i parodije na postojeće stereotipne televizijske forme, kao što su reklame, telešop, filmski trejleri, žanrovski filmovi, porodične serije i tok-šou emisije...



Neki skečevi će se ponavljati. Oni će stavljati postojeće likove u uvek nove situacije. Kao na primer, serijal priča o neobičnoj porodici Gozbić, koju čine Tata Prase, Mama Jagnje i njihova dva pragnjeta. Pratićemo kako Gozbići preživljavaju u zemlji čiji stanovnici vole da prezalogaje i jagnjetinu i prasetinu. A ponajviše oba.

Kroz emisiju nas vodi vrlo popularni i elegantno popunjeni voditelj - Ivan Zeljković. Međutim, glavnu priču u emisiji nose glumci: mladi, sveži i dobro građeni. Nakon velikog kastinga napravljena je ekipa od 12 glumaca.



Svaka emisija ima i specijalnog VIP gosta. Gost može da se pojavi kao glumac u skečevima ili kao pevač, ali obavezno mora da zna kako da se našali na svoj račun.

Muzičke numere uživo izvodi "Ivan Ilić i Samo Večeras bend", sastavljen od vrhunskih muzičara. Na repertoaru su narodna, zabavna, dečija - sva popularna muzika. Ako makar 95% gledalaca ne zna pesmu koju izvodimo, napravili smo pogrešan izbor.

Emisija “Samo večeras” donosi nešto novo - kabaretsku zabavu na televiziju, možemo da je predstavimo i kao domaću verziju Saturday Night Live šoua. Emisija traje 48 minuta i emitovaće se svakog drugog četvrtka.

Verujemo da u svakoj šali ima malo šale. Zato se šalimo na svačiji račun, a očekujemo da se i taj "svako" barem osmehne.

Producenti: Ivan Željković i Tanja Bojković
Produkcija: Pixel i Advantage
Vođa scenarističkog tima: dr Nebojša Romčević
Reditelj: Milorad Milinković – Debeli


KRATKE BIOGRAFIJE GLUMACA

Boris Milivojević

Rođen 26.11.1971. godine. Diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Ostvario veliki broj filmskih i pozorišnih uloga. Još kao dete igrao u filmovima „Mahovina na asfaltu“, „Idi mi, dođi mi“... Znamo ga i kao Tungija, iz serije „Zaboravljeni“, kao i po mnogim filmskim ostvarenjima – „Munje“, „Kad porastem biću kengur“, „Nataša“, „Sivi kamion crvene boje“, „Crni Gruja“... Pozajmio glas mačku u čizmama u sinhronizaciji filma „Šrek“, 2010. godine.

Paulina Manov

Rođena 20.06.1975. u Beogradu. Pohađala je Srednju muzičku školu Josip Slavenski, a glumu na Fakultetu dramskih umetnosti je završila u klasi profesora Milenka Maričića i Branislava Mićunovića. Od 1995. do danas, ostvarila je više zapaženih uloga u pozorištu, na televiziji i radiju. Kao slobodni umetnik igrala je na scenama Ateljea 212, Narodnog pozorišta, Zvezdara teatra, Jugoslovenskog dramskog pozorišta, KPGT-a, Pozorišta Duško Radović, Beogradskog dramskog pozorišta i Pozorišta na Terazijama. Igrala je i snimala za decu, pozajmljuje glas nekolicini crtanih junaka. Pored nekoliko igranih serija i TV drama, oprobala se i u ulozi voditelja u dve televizijske emisije. Snimila je dva igrana filma. Dobitnik je više nagrada za glumačke kreacije, od kojih izdvaja Caricu Teodoru za uloge u filmovima „Apsolutnih sto“ i „Bumerang“. Od 2008. godine je član ansambla Beogradskog dramskog pozorišta.

Milena Vasić

Stalni član JDP od 2000 godine. Igra u predstavama: „Kostana“, „Andromaha“, „Cigani lete u nebo“, „Švabica“, „Dragi tata“, „Tartif“, „Rodjeni u Yu“. Igrala u filmu: "Konji vrani", za koji je nagrađena za najbolju epizodnu ulogu Naciolanlog Filmskog festivala Srbije i nagradom za najbolju žensku ulogu Niškog filmskog festivala. Igra u tv serijama: "Jesen stiže dunjo moja" i "Bela ladja". Majka dečaka Nikole i devojčice Lane.

Jelena Petrović

Rođena 27.03.1984. Upisala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu 2003. godine u klasi prof. Dragana Petrovića-Peleta, a diplomirala 2007. Dobitnica je Sterijine nagrade (fond Dara Čalenić) za najbolju mladu glumicu na festivalu STERIJINO POZORJE za ulogu Veronike, u predstavi “Drama o Mirjani i ovima oko nje”.

Nastupi u pozoristu,filmu i televiziji: teatar Madlenijanum “Miholjsko leto“, Jugoslovensko Dramsko Pozorište „Višnjik“, „Drama o Mirjani i ovima oko nje“ , „Banat“, „Tako je moralo biti“, Atelje 212 “Šuma blista“, „proslava“, „Pazarni dan“, „Brod plovi za Beograd“, Boško Buha „Pepeljuga“, „Princeza i žabac“, „Plava ptica“, Duško Radović „Tinejdž klub“, „Buđenje proleća“, Zvezdara Teatar „Malaksija“ , Beogradsko Dramsko Pozoriste „Kao kroz staklo“. Igrala i u seriji “Gorki plodovi”.

Jelena Đukić

Rođena 29.06.1980. godine. Diplomirala glumu na Akademiji umetnosti u Novom sadu, u klasi profesora Mihaila Janketića. Profesionalno iskustvo i angazmani : Pozorište Mladih Novi Sad - “Beograd nekad i sad, ”Instant seksualno obrazovanje” , Akademija Umetnosti Novi Sad - ”Beogradska trilogija” , Kulturni centar Novi Sad ”KNKN PNKN” - ”Iza zatvorenih vrata” po motivima iz Leksikona Yu Mitologije, Belef 08. Domaće igrane serije - ”Gorki plodovi”, ‘’ Selo gori,a baba se ceslja’’ i predstave “ Lepotica I zver”, “Ujka Vanja”, “Tri praseta“.

Lako Nikolić

Rođen 1977. u Beogradu. Na FDU diplomirao 2000. godine u klasi profesorke Gordane Marić. Sa Lugaro teatrom obišao 11 zemalja Azije i Evrope, a njegov pozorišni rad tokom godina je mogao da se prati u: BDP-u, Bošku Buhi, Pinokiu, Bitef teatru, Ateljeu 212 i Dušku Radoviću. Na Kotorskom festivalu 2005, nagrađen je za glavnu mušku ulogu u predstavi „Sebični princ“ pozorištnaca „Puž“. Možda i najinteresantniji detalji iz biografije ovog glumca su da ima Diznijevu licencu za glas Paje Patka i Vornerovu licencu za glas Duška Dugouška.

Milan Antonić

Rođen 1976. u Loznici, a diplomirao na FDU u klasi prof Mirjane Karanović. Pozorište na Terazijama je njegova druga kuća, a mnogi mu zavide na angažmanima u najboljim mjuziklima: “Čikago”, “Producenti”, “Cigani lete u nebo”, “Neki to vole vruće”, “Brilijantin”... Redovno nastupa i u dečijem pozorištu Čarapa, a radio je i TV serije: “Bela lađa”, “Stižu dolari” i “Porodično blago”. Njegov glas ste mogli da čujete u mnogim sinhronizacijama, a izdvajamo: “Ledeno doba 2”, “Madagaskar 2”, “Planeta 51”, “Priča o igračkama 3” i “Rio”. Treba pomenuti i angažmane u spektaklima u Areni: “Dizni na ledu” i “Cirque de Soleil”. Milan se bavi i pedagogijom u okviru Dečijeg kabarea, gde vodi školu glume za najmlađe.

Miloš Milić

Rođen 1983. u Gornjem Milanovcu. Diplomirao glumu na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu, u klasi profesorki Svetlane Bojković i Milice Kralj. Radio je kao konobar i stolar, a sada, kao glumac, želi da svojim talentom pomogne da svet bude lepše mesto za život. Možete ga videti u predstavama "Rekvijem" i "Kakav kupleraj" i seriji "Miris kiše na Balkanu". Miloš je osnivač i član pozorišne trupe "Eci peci".


Izvor B92.net

KOMENTARI