TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Exploziv bez cenzure

izvor: tvprva.rs

Exploziv bez cenzure

Trajanje: 30 minuta
Više informacija

Specijal "Exploziva" donosi priče o ljudima cenzurisanim od strane društva.

Tabui, skrivene želje, tajna i neotkrivena mesta. Strahovi i strasti na istom mestu. Videćete kako izgleda prvi dan osuđenika u zatvoru, saznaćete ko su svingeri u Srbiji, kako izgleda gej klub u Budimpešti, da li zaista postoje uklete kuće... i još mnogo toga.

U prvoj epizodi koja je na programu Prve televizije u petak, 15. oktobara u 23.30h, videćete radni dan jedne starlete i šta se sve krije iza zatvorenih vrata svingerskog kluba.

Već četiri godine redakcija "Exploziva" plovi po okeanu ličnih sudbina. Teških, tužnih, čudnih, srećnih ali svakako zanimljivih. U traganju za zanimljivim pričama autori Exploziva pronalazili su i one koje svakako zaslužuju da imaju mesto u javnosti, ali nisu odgovarale konceptu "Exploziva" i terminu emitovanja. Postojanje takvih sudbina nije moglo da se zaobiđe i tako je pred vama "Exploziv bez cenzure".
Dakle, iako je reč cenzura trenutno popularna, ovde se ne radi o političkoj niti uredničkoj cenzuri. Radi se o ljudima koji su cenzurisani od strane društva. Onim čiji život ostaje tajna. i za najbliže.

"Exploziv bez cenzure" potpisuju novinari redakcije "Exploziva" ispred ostalih Dejan Jelovac, ali ideja za emisiju rodjena je u montaži "Exploziva". Najzaslužniji je glavni montažer Bojan Dmitrašinović.

Voditeljka: Jasna Jovanović
Urednik: Dejan Vučenović

Trailer

http://www.prva.rs/program/info/bezcenzure.html

KOMENTARI