TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Avanture Prisile, kraljice pustinje

izvor:

Australijska komedija-drama iz 1994. godine


Priča o dva transvestita i jednom transeksualcu koji kreću u putovanje u zabačeno odmaralište u australijskoj pustinji autobusom nazvanim Prisila.

Priča o dva transvestita i jednom transeksualcu koji kreću u putovanje u zabačeno odmaralište u australijskoj pustinji autobusom nazvanim Prisila. Kada Entoni, zvani Tik, “devojačko” Mici, dobije poziv da nastupa u Alis Springsu, angažuje kao asistenta zgodnog mladića Adama (“Felicija”), a pridružuje im se i Bernardeta. Ipak, Mici svojim saputnicima nije otkrio važnu činjenicu: u Alis Springs ih je pozvala njegova žena. Zbog jedne velike tajne koja samo što nije otkrivena i još jedne koja se tek “kuva”, Mici je pod blagim stresom. Putovanje tri živopisna prijatelja obeleženo je zabavom i pevanjem, raskošnim kostimima i interesantnim likovima koje uz put sreću.

Uloge:
Terens Stemp (Ralf/Bernardet Besindžer), Hugo Viving (Entoni 'Tik' Belrouz/Mici Del Bra), Gaj Pirs (Adam Vajteli/Felicija Džoligudfelou), Bil Hanter (Bob), Rebel Penfold-Rasel (žena sa logom) i drugi.

KOMENTARI