TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Čovek na mesecu

izvor:

Dirljiv film o odrastanju, smešten u 1950-e. Kada se lepi 17-ogodišnji Kort Foster useli u susednu kuću, 14-ogodišnja Deni Trent će se zaljubiti po prvi put, a njena starija sestra Morin će otkriti pravu ljubav.

Deni je 14-ogodišnja devojčica koja deli sobu sa tri godine starijom sestrom Morin. Tokom vrelih letnjih noći one spavaju na doksatu na zadnjem delu kuće i pričaju o romansama, budućnosti i smislu života.

U susednu kuću se useljava lepi 17-ogodišnjak, Kort Foster. Kort upoznaje Deni na lokalnom kupalištu i njih dvoje odmah bivaju privučeni jedno drugom.

Preko Korta, Deni doživljava svoju prvu iskrenu i savršenu ljubav. Ali kada Kort upozna Morin, varnice će početi da lete na sve strane i Morin će se zaljubiti u njega. Sada je Morin podeljena između svoje ljubavi prema Kortu i izdaje sopstvene sestre.

Smeštene u ruralnu Luizijanu, tokom idiličnih 1950-ih, ove tinejdžerke i njihova porodica doživljavaju životne ispite i pobede, koji kulminiraju tragedijom koja će ih zbližiti još više, iako će slomiti njihova srca.

Režija: Robert Miligen


Izvor RTS.rs

KOMENTARI