TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Dijabolik

izvor:

Američki triler iz 1996. godine



Žena i ljubavnica direktora škole zajedno pripremaju njegovo ubistvo. Njihov plan uspešno je sproveden u delo i sve je leglo, dok ne nestane telo žrtve koga su se bile pažljivo oslobodile.

Izabel Ađani i Šeron Stoun u američkom rimejku čuvenog francuskog trilera iz 1955. godine. Ađanijeva glumi Miju, suprugu Gija Barana, koji je direktor privatne škole u vlasništvu njegove žene. Mija je krhkog zdravlja zbog svakodnevnog maltretiranja koje trpi od muža, koji neskriveno posećuje ljubavnicu Nikol (Šeron Stoun), jednu od učiteljica u školi. Nikol podjednako mrzi Gija kao i njegova supruga. Jednog dana, žena i ljubavnica odluču da ga ubiju. Sve se odvija po planu dok Gijevo telo koga su se pažljivo otarasile ne nestane. Njihovo psihotično ponašanje ih polako odaje i penzionisana policijska inspektorka počinje da sumnja da dve žene znaju više nego što su rekle. Da stvar bude gora, jedan od učenika prijavljuje kako je video direktora živog i zdravog...

Uloge:
Šeron Stoun (Nikol Horner), Izabel Ađani (Mija Baran), Čez Palminteri (Gi Baran), Keti Bejts (detektiv Širli Vogel), Spalding Grej (Sajmon Vič) i drugi.

KOMENTARI