TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Divlje mačke

izvor:

Američka komedija iz 1986. godine


Kćerka čuvenog fudbalskog trenera sanja o tome da krene stopama svog oca. Želja će joj se ostvariti sa ekipom jedne od najsurovijih škola iz čikaškog predgrađa, kojom dominiraju mačo tipovi...

Kćerka čuvenog fudbalskog trenera sanja o tome da krene stopama svog oca. Želja će joj se ostvariti, ali sa ekipom jedne od najsurovijih škola iz čikaškog predgrađa koju niko ne želi da preuzme. Moli daje otkaz na mesto trenera ženskog atletskog tima otmenoj srednoj školi i odlazi na novi posao, gde školskim krugom patroliraju naoružani čuvari sa psima. Njenom dolasku na čelo ekipe opiru se svi – od konzervativnog direktora i njegovih saradnika, do pretežno crnačke studentske populacije. Istovremeno, Moli se bori za starateljstvo nad dvema mladim kćerkama, koje želi da zadrži njen bivši muž. Na opšte iznenađenje, ona na kraju uspeva da dovede nekada neukrotive fudbalere u red i povede ih na put uspeha.

Uloge:
Gold Houn (Moli Mekgret), Svuzi Kurc (Verna Megret), Robin Lajvli (Alice Nidam), Brendi Gold (Marijan Nidam), Džejms Kič (Frenk Nidam) i drugi.

KOMENTARI