TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Druga šansa (Chances Are)

izvor:


Američka komedija iz 1989. godine, nominovana za Oskara



Romantična fantastična komedija sa Sibil Šepard i Robertom Daunijem džuniorom nominovana za Oskara i Zlatni globus za najbolju muziku.

Zgodni i mladi advokat iz Vašingtona Lui Džefris ima sve u životu: blistavu karijeru, srećan brak i lepu i trudnu ženu. Sudbina mu je, međutim, takva da uskoro gine u saobraćajnoj nesreći i završava u Raju. Nezadovoljan tamošnjim tretmanom, Lui uspeva da izdejstvuje da ga reinkarniraju, bez da prethodno primi čarobnu injekciju koja je trebalo da mu izbriše sva sećanja iz prethodnog života. U međuvremenu, njegova udovica Korin mu ostaje verna, ignorišući udvaranje Luisovog najboljeg prijatelja Aleksa Finča. Na drugoj strani, Luiova duša živi u telu novinara Aleksa Finča, u koga se zaljubljuje Miranda, njegova kćerka iz prošlog života koji nikada nije upoznao. Kada ga jednom prilikom Miranda pozove u goste, Aleks će se u sopstvenoj kući setiti svega, odbiti udvaranje kćerke i krenuti da zavodi „nekadašnju“ suprugu Korin.

Uloge:
Sibil Šepard (Korin Džefris), Robert Dauni džunior (Aleks Finč), Rajan O'Nil (Filip Trejn), Meri Stjuart Masterson (Miranda Džefris), Kristofer Mekdonald (Luis Džefris) i drugi.


KOMENTARI