TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Džošua (Joshua)

izvor: tvrts.rs

Džošua
(Joshua)

Žanr: Drama
Trajanje: 106 minuta
Uloge: Sem Rokvel
Silija Veston
Više informacija

Ovo je priča o Bredu i Ebi Kern, savršenim roditeljima sa Menhetna iz ušuškanog stana, čiji savršen život počinje da se urušava nakon rođenja drugog deteta, ćerke Lili.

Na Menhetnu, uspešni berzanski posrednik Bred Kern i njegova žena Ebi proslavljaju rođenje ćerke Lili, sa Bredovom majkom Hejzel i Ebinim bratom, umetnikom Nedom Davidovim.

Njihov izuzetno inteligentni i talentovani devetogodišnji sin Džošua se oseća zanemareno i ljubomoran je na Lili, pa pokušava da privuče dodatnu pažnju svojih roditelja i rođaka.

Kada je beba napunila devetnaest dana, počela je da plače i dovela je Ebi do nervnog sloma. U međuvremenu, uginuo im je pas i Bred uzima odmor da bi pomogao ženi čuvajući Lili i Džošuu.

Kada Džošua bude otišao u muzej sa bakom i Lili, Bred će pregledati snimak na video-kameri i zaključiće da Džošua tera Lili da plače.

Bred juri u muzej i zatiče Džošuu sa Hejzel na vrhu stepenica. U sledećem trenutku, Hejzel pada niz stepenice i gine. Bred zaključuje da ju je Džošua gurnuo, ali dokazi otkrivaju sasvim drugačiju stvarnost.

Trailer

KOMENTARI