TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Fargo (Fargo)

izvor: tvprogram.rs

Fargo
(Fargo)

Žanr: Triler
Trajanje: 98 minuta
Režija: Džoel Koen
Uloge: Stiv Bušemi
Piter Stormer
Vilijam H. Mejsi
Harv Presnel
Frensis Makdormand
Više informacija




Džoel i Itan Koen stoje iza ovedrame sa komičnim elementima koja je bila nominovana za Oskara učak sedam kategorija, a dobila dve: za najbolju glumicu i najboljioriginalni scenario.

Frensis Makdormand je trudna i šarmantna MardžGanderson, inače lokalni šerif. Kada tela dvojice motoristabivaju pronađena nedaleko od tela policajca, Mardž počinje da radi na slučaju u vezisa dvojicom priglupih prestupnika koji su odlučili da budukidnaperi: Karlom(Stiv Bušemi) iGaerom (Piter Stormer). Njih jeangažovao Džeri Landegard(Vilijam H. Mejsi), imućniprodavac automobila. Džerije ilegalno došao do novca i shvata da će uskoro biti uhvaćen. Kadanjegov šef i tast Vejd Harv Presnel) uposlednjem trenutku osujeti poslovnu transakciju koja biDžeriju bila od koristi, uočajničkom potezu da se spasi on agnažuje Karla i Gaera da kidnapuju njegovu suprugu iucenjuju ih za otkupninu.

Stvari će krenuti nizbrdo i dogodi se serija ubistava, dokMardž, trudeći se da seizbori sa velikim stomakom i svim propratnim efektima trudnoće,pokušava da uđe u trag ubicama.

Režija:
Džoel Koen

Uloge:
Stiv Bušemi, Piter Stormer, Vilijam H.Mejsi, Harv Presnel, Frensis Makdormand

Trailer

KOMENTARI