TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

More snova

izvor:


U selu pored mora, punom romantike, čuda i misterije živi devojkapo imenu Grecija, koja je čuvena po svojoj opasnoj lepoti - lepotiu koju se čak i more zaljubilo. U davnoj prošlosti, Grecijiniroditelji su nesrećno izgubili život u moru, ali mlada Grecija jeostala nepovređena. Živeći sa bakom koja je podiže, Grecija izrastau prelepu mladu ženu. Ona ubrzo postaje predmet ljubavi dvojicebraće, Bendžamina i Sebastiana.

Kada se Bendžamin utopi pod misterioznim okolnostima, Greciju ljudi u gradu, predvođeni Tomasom, gledaju sa strahom, jer veruju da je ukleta.

Sebastian ne veruje u tu kletvu i on i Grecija se još dublje zaljubljuju. Ali Sebastian je razapet - ako bi sledio svoje srce i ljubav prema Greciji, to bi značilo izdaju majke, koja mu brani da se oženi Grecijom.

Jednog dana, u grad dolazi fotograf Marčelo i odmah ostaje opčinjen Grecijinom lepotom i životnim duhom. Marčelovo bezuslovno prihvatanje Grecije dopire do njenog srca i navodi je da preispita svet oko sebe - da li treba da nastavi da čeka da se Sebastian oslobodi uticaja svoje majke ili da sebi dozvoli da se zaljubi u Marčela? I da li će joj more dozvoliti da sprovede u delo bilo koji od ta dva izbora?

Sea of Dreams (2006)
Žanr: drama

Uloge: Džonatak Šak, Sendi Bar Režija: Joze Borokez

više o filmu


Izvor B92.net

KOMENTARI