TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Policajac bez kontrole

izvor:


Kurt Rasel dodao je još jedno delo na listu svojih kvalitetnihtrilera. Ovaj glumac može da se pohvali radom na mnogim vrednimnaslovima sedme umetnosti, na kojima bi mu većina Holivudapozavidela, a film ”Policajac bez kontrole” svakako može biti jedanod njih.

Bračnom paru, Kajlu i Keren, obijena je kuća, a u pomoć im pristiže mladi policajac. On je vrlo požrtvovan i insistira da moraju da instaliraju sigurnosni sistem protiv provalnika. Par prihvata njenovu ponudu i pomoć, međutim, stvar sve više izmiče kontroli. Njegove posete su sve češće, a pošto je Keren domaćica, on neretko dolazi i dok je ona sama kod kuće, bez supruga. Kajl se pita gde treba da povuče crtu i da li im je tolika pomoć zaista potrebna.

Odličan triler, sa jakom psihološkom analizom i ulaskom u najdublje delove ličnosti. Likovi u ovom filmu su jasni i snažni, dok su njihove reakcije opravdane, ali i često potresne. Oslikavajući mračnu stranu realnosti, ovaj triler, uz podršku jakih dramskih elemenata, čini vrlo upečatljivo i interesantno filmsko delo.



Unlawful Entry, 1992.

Žanr: triler

Uloge: Kurt Rasel, Rej Liota, Madelin Stou Režija: Džonatan Kaplan

više o filmu


Izvor B92.net

KOMENTARI