TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Zakon ulice

izvor:


Antoan Fukua, majstor je krimi filmova sa policijskom tematikom.Nakon filma ”Dan obuke”, koji je snimljen 2001. godine, Fukuaponovo sarađuje sa svojim omiljenim dvojcem - Denzelom Vašingronomi Itanom Houkom.

Tango je pilocajac koji je prošao sve vrste tajnih zadataka. Posle vrlo burne i bogate karijere, on rešava da napusti svoj posao. Međutim, nadređenima to prestsavlja pravi problem i nikako ne žele da ga puste da ode.

Sa druge strane, porodični čovek Sal je pohlepni i korumpirani detektiv, koji nikako ne uspeva da spoji kraj sa krajem. Kada sazna da mu je trudna žena teško bolesna i da njeno stanje može da ugrozi i njihove nerođene blizance, Sal se odlučuje na još drastičnije mere.

Tu je i Edi, policajac koji je izgubio intoresovanje za svoj posao pre mnogo godina. Njegova glavna misija je da nađe razlog zbog koga bi nastavio život, ali mu to ne polazi za rukom.

Bruklin će biti mesto na kome će se svo troje sresti, a svako od njih želeće da zakon uzme u svoje ruke.

”Pad Olimpa”, ”King Artur”, ”Dan obuke”, ”Na nišanu”, i naravno ”Zakon ulice”, dela su fenomenalnog Antoana Fukua. Ekspert i poznavalac tema koje obrađuje, Fukua briljira i u ovom policijskom filmu.



Brooklyn's Finest, 2009.

Žanr: triler

Uloge: Ričard Gir, Don Čadl, Itan Houk Režija: Antoan Fukua

više o filmu


Izvor B92.net

KOMENTARI