TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Kad budan sanjaš

izvor:

Američka drama iz 1998. godine




Posle tragedije u kojoj su im stradala deca, bračni par se polako oporavlja od tuge, ali onda i muž strada u saobraćajnoj nesreći. Budi se u raju, ali će uskoro morati u pakao da bi spasao suprugu.

Posle saobraćajne nesreće u kojoj im stradaju sin i kćerka, lekar Kris i slikarka Eni polako se oporavljaju od tuge i depresije. Ipak, uskoro ih sustiže nova tragedija, kada Krisa udari automobil pošto je stao da izvuče vozača iz slupanih kola. Kris se budi u raju, gde mu je za duhovnog vodiča određen Albert, prvi doktor sa kojim je u životu radio. Albert shvata da raj može da bude šta god on zamisli, te se on odlučuje da živi okružen slikama svoje žene, za koju se nada da će mu se jednom pridružiti. Tu su i njegova deca koja, međutim, izgledaju drugačije nego u stvarnom životu. Istovremeno, Krisova supruga, međutim, ne uspeva da se izbori sa tugom zbog gubitka najmilijih i izvršava samoubistvo. Zbog toga odlazi ne u raj, već u pakao i Kris zajedno sa Albertom kreće u opasnu spasilačku misiju, rizikujući da i sam bude večno proklet.

Uloge:
Robin Vilijams (Kris Nilsen), Kuba Guding Jr. (Albert Luis), Anabela Skiora (Eni Nilsen), Maks von Sidou (tragač), Džesika Bruks Grent (Mari Nilsen) i drugi.

KOMENTARI