TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Kauboji i vanzemaljci (Cowboys & Aliens)

izvor:




Stranac se nađe u pustinjskom gradu bez sećanja na svoju prošlost sa misterioznom narukvicom oko zgloba na čelu grupe kauboja, odmetnika i Apači ratnika koji se bore protiv neprijatelja s drugog sveta.

Godina je 1875, teritorija Novi Meksiko. Stranac (Danijel Kreg) koji se ne seća svoje prošlosti, nabasa na sirovi pustinjski grad Absolušn. Jedini nagoveštaj njegove prošlosti je misteriozna narkvica oko jednog zgloba. Ubrzo uviđa da ljudi iz Absolušna ne vole došljake i da niko ne izlazi na ulicu, osim ako to ne naredi pukovnik Dolarhajd (Harison Ford) koji vlada gvozdenom rukom. To je grad koji živi u strahu.

Ali Absolušn će uskoro doživeti strah kakav nikad nije iskusio, kada ovaj izolovani grad napadnu uljezi s neba. Ova čudovišta koja lete neviđenom brzinom i koriste zaslepljujuća svetla, otimaju bespomoćne ljude. Stranac kojeg su odbacili, sada je njihova jedina nada za spas. Ovaj vešti revolveraš polako počinje da se priseća ko je i gde je bio i uviđa da zna tajnu koja bi stanovnicima ovog grada mogla da pruži priliku da se bore protiv vanzemaljaca.

Uz pomoć neuhvatljive lutalice Ele (Olivija Vajld) on okuplja ekipu koju čine bivši suparnici – stanovnici, Dolarhajd i njegovi momci, odmetnici i Apači ratnici – a spaja ih to što se suočavaju sa opasnošću da budu uništeni. Ujedinjeni protiv zajedničkog neprijatelja, pripremiće se za epski obračun u borbi za opstanak.

Režija: Jon Favreau
    
Uloge: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Adam Beach


KOMENTARI