TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Mamurluk 3 (The Hangover Part III)

izvor: HBO

Mamurluk 3
(The Hangover Part III)

Žanr: Komedija
Trajanje: 100 minuta
Više informacija

Posle smrti Alanovog oca, Vučji čopor odlučuje da odvede Alana na lečenje njegovih mentalnih problema. Ali situacija kreće po zlu na putu za bolnicu kad je Vučji čopor napadnut, a Dag otet...

Prošle su dve godine otkako su momci upoznali ružniju stranu Las Vegasa i oporavili se od otmice, pucnjave i narko-dilera iz Bangkoka. Fil, Stju i Dag vode jednolične živote kod kuće. Poslednje što su čuli o Lesliju Čou, magnetu za katastrofu, jeste to da se nalazi u tajlandskom zatvoru. Jedini nezadovoljni član Vučjeg čopora je Alan. Još uvek tražeći smisao svog života, crna ovca njihovog društva prestaje da uzima lekove i dozvoljava svojim prirodnim nagonima da u potpunosti prevladaju.

To za Alana znači da nema granica, filtera i osuđivanja – sve dok ga lična kriza ne natera da konačno potraži pomoć koja mu je potrebna. Ko će mu bolje pomoći u tome od njegova tri najbolja prijatelja? Ovaj put nema momačke večeri. Nema venčanja. Šta može da se izjalovi? Ali kad Vučji čopor krene na put, sve pada u vodu. „Mamurluk 3“ je epski zaključak neverovatne odiseje haosa i loših odluka, u kojoj momci moraju da završe započeto tako što će se vratiti tamo gde je sve i počelo: Las Vegas.

Trailer

KOMENTARI