TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Maskirani ubica

izvor:

Američki triler iz 1985. godine, nominovan za Oskara



Bogata naslednica ubijena je u svojoj vikendici na obali u blizini San Franciska. Za ubistvo je optužen njen muž, a na sudu ga brani neiskusna advokatkinja, koja se vremenom zaljubljuje u njega.

Bogata naslednica Pejdž Forester brutalno je ubijena u svojoj vikendici na obali kod San Franciska. Njen ožalošćeni suprug i poslovni partner Džek Forester optužen je za ubistvo i angažuje lepu advokatkinju Tedi Barns. Tedi, koja je četiri godine pre toga napustila posao okružnog pravobranioca, nema iskustva u krivičnim starima, ali prihvata izazov. Uverena je da je Džek nedužan, a i želi da se na sudu suoči sa tužiocem, koji joj je svojevremeno bio šef. Uz pomoć detektiva Sema Rensona, sveže razvedena Tedi uspešno odoleva pokušajima tužioca da Džeka strpa iza brave. Istovremeno, shvata da se zaljubila u svog klijenta i zapada u razne moralne dileme, jer više nije sigurna da li treba da veruje svojim emocijama ili stvarnim dokazima.

Uloge:
Glen Klouz (Tedi Barns), Džef Bridžis (Džek Forester), Marija Majenzet (Pejdž Forester), Piter Kojot (Tomas Krasni), Vilijam Alen Jang (Greg Arnold) i drugi.

KOMENTARI