TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Matriks 3 (The matrix Revolutions)

izvor: tvprogram.rs

Matriks 3
(The matrix Revolutions)

Žanr: Naučna Fantastika
Trajanje: 129 minuta
Režija: Endi Vačovski
Lana Vačovski
Uloge: Monika Beluči
Lorens Fišburn
Kijanu Rivs
Keri-En Mos
Više informacija


Treći deo priče se nastavlja tačno tamo gde je drugi završen.Neo (KijanuRivs) i Bejn (Ian Blis) su u nesvesti,ali kod Nea se uočavaju neurološki znaci kao da je uMatriksu.

Morfeus (LorensFišburn) odlučuje da ga potraži u Matriksu, dok se ljudi uZionu spremaju za odbranu od horde lignji koje će ih uskoronapasti.

Neo se nalazi u zoni koja se nalazi između Matriksa i sveta mašinai da bi odatle izašao mora da dobije dozvolu Skretničara, koji radiza Merovinga. Triniti(Keri-EnMos) i Morfeus odlučuju da se sukobe sa Merovingom kako bi oslobodoliNea.

Agent Smit (HjugoViving) se i dalje širi po Matriksu i postaje sve moćniji, aodlučuje da i proročicu pretvori u sebe i tako stekne njene moćipredviđanja budućnosti. Pored svega toga, Agent Smit u stvarikontroliše Bejna i u borbi sa Neom u stvarnom svetu uspeva da gaoslepi. Ali Neo i pored toga ima moć da vidi Agenta Smita, kao isve mašine.

Dok se u Zionu vodi bespoštedna borba na život i smrt, Neo iTriniti se upućuju u Grad mašina kako bi zaustavili rat i sprečiliizumiranje ljudi.

I mašine i Neo shvataju da im najveća opasnost preti od AgentaSmita koji je sada već zauzeo ceo Matriks i odlučuju da se udruže uborbi protiv njega.

Sledi velika borba nikada moćnijeg Agenta Smita i Nea koja ćeodrediti dalju sudbinu mašina i ljudi.

Režija:EndiVačovski, LanaVačovski

Uloge:KijanuRivs, LorensFišburn, Keri-EnMos, MonikaBeluči, IanBlis

Trailer

KOMENTARI