TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Muke s felšom (Trouble With The Curve)

izvor:


Drama / 107 min.
SAD, 2012.


U ovoj sportskoj drami, ostareli bejzbol skaut kreće na put s otuđenom ćerkom kako bi našao obećavajućeg mladog igrača. Putujući iz Džordžije u Severnu Karolinu, oboje shvataju koliko toga imaju zajedničkog.

Gas Lobel (Klint Istvud) je decenijama bio jedan od najboljih bejzbol skauta, ali koliko god se trudio da to sakrije, ipak su ga sustigle godine. Međutim, Gas, koji prepoznaje udarac na osnovu pukotine na palici, odbija da ga zamene u možda poslednjem „iningu“ njegove karijere. Međutim, možda nema izbora.

Uprava kluba „Atlanta brejvs“ počinje da sumnja u njegovu procenu, pogotovo što se na draftu nalazi najveći državni fenomen kad je reč o udaranju loptice. Možda mu može pomoći samo jedna osoba na svetu, a to je upravo ona od koje Gas nikad ne bi tražio pomoć: Njegova ćerka Miki (Ejmi Adams), saradnica u moćnoj advokatskoj firmi, koja je zbog svojih težnji i ambicija dobila priliku da postane i partner.

Znajući da to nije baš najbolje za nju, i ne obazirući se na Gasove primedbe, Miki mu se pridružuje na poslednjem skautovanju u Severnoj Karolini, ugrožavajući svoju karijeru, kako bi spasila njegovu.

Režija: Robert Lorenz    

Uloge: Klint Istvud, Ejmi Adams, Džastin Timberlejk, Džon Godman, Metju Lilard


KOMENTARI