TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Neverovatni Spajdermen (The Amazing Spider-Man)

izvor:




Jedan od najpopularnijih likova se vratio. Piter Parker pronalazi trag koji mu može da mu pomogne da razume zašto su mu roditelji nestali kad je bio mlad. Sreće doktora Konorsa, očevog bivšeg partnera i njihovi putevi se ukrštaju.

Jedan od najpopularnijih likova na svetu vraća se na veliko platno u novom nastavku o Spajdermenu, „Neverovatni Spajdermen“. Film priča drugačiju priču o srednjoškolcu luzeru, Piteru Parkeru, koga su roditelji još kao dečaka ostavili stricu Benu i tetki Mej. Kao i većina tinejdžera, Piter pokušava da shvati ko je i kako je postao osoba kakva je danas.

Piter takođe pronalazi način da se dopadne svojoj srednjoškolskoj ljubavi, Gven Stejsi, i oni se zajedno bore s ljubavlju, posvećenošću i tajnama. Kad Piter nalazi tajanstveni kofer koji je pripadao njegovom ocu, polazi u potragu za razumevanjem roditeljskog nestanka – što ga vodi do Oskorpa i laboratorije doktora Kurta Konorsa, nekadašnjeg očevog partnera.

Dok se Spajdermen suočava sa Konorsovim alter-egom Gušterom, Piter će doneti važnu životnu odluku vezanu za korišćenje svojih moći i oblikovanje svoje sudbine kako bi postao junak.

Režija: Marc Webb
    
Uloge: Andrew Garfield, Ema Stoun, Ris Ifens, Denis Leary, Martin Šin


KOMENTARI