TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Otmica (Abduction)

izvor: tvprogram.rs

Otmica
(Abduction)

Žanr: Akcija
Trajanje: 106 minuta
Uloge: Alfred Molina
Više informacija



Kad pronađe svoju fotografiju iz detinjstva na stranici s nestalim osobama, mladi Nejtan Harper počinje da otkriva istinu o svom životu i nesvesno biva uvučen u svet tajne špijunaže...

Otkad se seća, srednjoškolca Nejtana Harpera mučio je neugodan osećaj da živi tuđ život. Kada pronađe svoju sliku iz ranog detinjstva na stranici s nestalim osobama, svi se Nejtanovi najcrnji strahovi ostvaruju: shvati da njegovi roditelji nisu njegovi i da mu je život laž, brižno izrađena kako bi prikrila nešto tajanstvenije i opasnije nego što je ikad slutio.

Upravo kad počne sklapati deliće svog pravog identiteta, na Nejtana se nameri tim obučenih ubica, a sa agentom CIA-e Burtonom na svom tragu, prisiljen je da se da u beg sa jedinom osobom kojoj veruje, svojom komšinicom Karen u koju je godinama zaljubljen.

Svaka sekunda je važna dok Nejtan i Karen beže pred vojskom ubica i saveznih agenata. Ali kad mu se protivnici približe, Nejtan shvata da će preživeti i rešiti tajnu o svom biološkom ocu jedino ako prestane bežati i uzme stvari u svoje ruke.

Režija: Džon Singlton

Uloge : Tejlor Lautner, Lily Kolins, Alfred Molina




Trailer

KOMENTARI