TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Persi Džekson - More čudovišta (Percy Jackson: Sea of Monsters)

izvor:




Persi Džekson, Posejdonov sin, nastavlja epsko putovanje da bi ispunio svoju sudbinu i udružuje se sa polubožjim prijateljima kako bi našli Zlatno runo, koje ima moć da im spasi dom i teren za obuku, Polukrvni kamp.

Kad Persi sazna da ima polubrata koji je čudovište, pita se da li je to što je on Posejdonov sin više kletva ili blagoslov. Međutim, nema mnogo vremena za turobne misli. Magične granice Polukrvnog kampa počinju da blede i horde mitskih čudovišta prete da unište utočište dece bogova. Da bi spasili raj polubogova, Persi i prijatelji moraju da nađu čarobno i magično Zlatno runo.

Put ih vodi u Vašington i na obalu Floride, odakle kreću u opasnu odiseju u neistražene smrtonosne vode Mora čudovišta, koje ljudi nazivaju Bermudskim trouglom. Susreću se sa ogromnim mehaničkim bikom koji bljuje vatru, užasavajućim morskim nemanima, ogromnim Kiklopima i ostalim polubogovima i ne znaju da li mogu da im veruju. Ulozi su veći nego ikad i ako Persi ne uspe, Polukrvni kamp će nestati, a ceo Olimp će se srušiti.

Uloge: Logan Lerman, Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario,

Režija: Thor Freudenthal


KOMENTARI