TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Podrhtavanje (Tremors)

izvor: tvprogram.rs

Podrhtavanje
(Tremors)

Žanr: Horor
Trajanje: 96 minuta
Više informacija






Temperamentni Valentin McKee (K. Bacon) i njegov podjednako neodgovorni prijatelj Earl Bassett (F. Ward) lutalice su i najamni radnici koji se jednog vrućeg leta zatiču u blizini nekadašnjeg rudarskog gradića Perfectiona u pustinji Nevade.


Perfection je gradić sa tek 14 stanovnika, među kojima su studentkinja Rhonda LeBeck (F. Carter), oružjem dobro snabdeveni konzervativci Burt (M. Gross) i Heather Gummer (R. McEntire), zatim vlasnik jedine trgovine Walter Chang (V. Wong).

Nakon što Rhonda u okolini zabeleži velike seizmološke promene i neobična podrhtavanja tla, Valentin i Earl će shvatiti da su pred njima ozbiljne nevolje. A nakon što dvoje meštana zgrabe i pod zemlju odvuče divovski crv ljudožder, svi će se naći u životnoj opasnosti...

Ovu dinamičnu, zabavnu i crnohumorno fantastičnu horor komediju kao reditelj  potpisuje Ron Underwood, pouzdani zanatlija koji je tokom 90-ih godina režirao nekoliko zgodnih i prilično uspešnih naslova (Gradski kauboji, Srce i duše, Moćni Joe Young te serije Uvod u anatomiju, Bostonsko pravo i Ružna Betty).






Trailer

KOMENTARI